KlaasJacobien over Klaas: Klaas is een ervaren en integere mediator die moeiteloos afstemt op de mensen die een beroep op hem doen. Door zijn gerichte aandacht en betrokkenheid zie je dat mensen ontspannen en dat hun zelfvertrouwen toeneemt. Daardoor komt er ruimte voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Voor mij als collega is het verrassend om te zien welke bewegingen mensen met elkaar maken als dit gebeurt. Klaas is daarbij ook in staat een nieuw ontdekte weg concreet en begaanbaar te maken. Daardoor blijft het niet bij een goed idee, maar wordt het een goede werkbare nieuwe weg waarop mensen verder kunnen.

 

 

 

  

 

 

Jacobien

Klaas over Jacobien:

Jacobien is er heel goed in om vanuit een warm hart en persoonlijke belangstelling in te zoomen op de diepere laag van behoeftes bij mensen. Door open te staan voor wat er werkelijk in mensen leeft komen haar cliënten soms tot inzichten over zichzelf en elkaar waar zij van tevoren geen weet van hadden.
Het is bijzonder om te zien hoe zij vanuit haar deskundigheid in staat is om te analyseren waar het verkeerd gegaan is in de communicatie tussen mensen en hoe dit stap voor stap kan worden verbeterd. Het is heerlijk om een team te vorm met iemand die haar vak zo goed verstaat.

 

 

 

 

 

StienekeStanieke, onze gastvrouw:

Stanieke is onze gastvrouw op De Wildenberg die ons allemaal een heel weekend lang verwent met heerlijke ontbijtjes, lunches en lekkere tussendoortjes. Ze vindt het heerlijk om haar gasten te verwennen met zelfgebakken broodjes, zelfgemaakte jam en appeltaart uit eigen keuken. Ze verstaat als geen ander de kunst om tussen alle intensieve gesprekken door de spanning te breken met een geurend kopje thee of koffie en een ontspannend gesprekje over de interessante geschiedenis van de boerderij en het omringende natuurreservaat.

 

 

 

 

Over de MfN Mediator

Mediator is een vrij beroep; iedereen mag zich mediator noemen. Maar de titel MfN Mediator is beschermd. Alleen mediators die in het MfN Register van Mediators zijn opgenomen, mogen deze titel gebruiken. Wij zijn allebei Rekistermediator en voldoen dus aan alle kwaliteitseisen. 

U kunt een MfN Mediator herkennen aan het volgende logo:        

MfN Logo

 

 

 

Waarom een MfN Mediator?

Het kwaliteitssysteem dat het MfN ontwikkelde, zorgt ervoor dat MfN Mediators voldoen aan een aantal normen ten aanzien van hun kennis en vaardigheden. Het MfN controleert dit. 

Daarnaast zijn MfN Mediators gebonden aan een bepaalde werkwijze, te vinden in het NMI Mediation Reglement, de MfN Gedragsregels en de verschillenden voorbeeldmodellen die gebruikt kunnen worden bij een mediation. De MfN Mediator is verplicht zich hieraan te houden. 

Hiermee weet u waar u aan toe bent als u een MfN Mediator inschakelt. En bent u ontevreden over uw MfN Mediator? U heeft dan de mogelijkheid een klacht in te dienen bij het MfN. 

 Sinds het voorjaar van 2012 ben ik aangesloten bij:   

Het Collectief4Mediation is een samenwerking van 6 erkende mediators die elk hun eigen specialiteit hebben en die samen het gehele werkterrein van de mediation bestrijken

Waar staan wij voor?

Wij zijn een samenwerkende groep van zelfstandige mediators en helpen iedereen bij het vinden van de best mogelijke oplossing voor elk conflict. Vanuit persoonlijke betrokkenheid zijn we dienstbaar opdat  mensen weer een toekomstperspectief vinden.

Hoe kijken we als collectief naar de toekomst?

Mediation heeft zich bewezen als de beste methode om conflicten aan te pakken. Het levert het passende antwoord op de toegenomen complexiteit van onze samenleving. De toekomst is aan mensen die via de dialoog gezamenlijk gedragen oplossingen vinden voor hun geschillen. We passen de beste mediationtechnieken zelf toe en willen mediation voor iedereen bereikbaar maken.www.collectief4mediation.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home Over ons